— Zwenkwielen

Specialist sinds 1922

Wielen en zwenkwielen

Als wielenspecialist (sinds 1922) hebben wij een ruime ervaring om u te adviseren in uw wielen probleem en met een voorraad van ruim 1200 soorten kunnen wij vaak snel een oplossing bieden. Daarbij zijn wij niet merk gebonden waardoor wij snel kunnen schakelen en kunnen uitwijken naar alternatieven.

In onze showroom kunt u terecht om een groot aantal wielen en zwenkwielen te bekijken en te kopen. U kunt uw bestelling ook per mail, telefoon of fax plaatsen en deze eventueel laten verzenden bij vooruitbetaling of onder rembours.

Wij leveren sinds 1957 voornamelijk Rhombus wielen welke in hoofdzaak worden afgenomen door bedrijven en instellingen maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

U kunt bij ons terecht voor alle wielen van klein tot groot, zwenkwielen, bokwielen of vaste wielen, losse wielen, massief of met luchtband met plaat-, boutgat-, expander- (voor in buis rond of vierkant), draadeindbevestiging en eventueel met rem. Speciale uitvoeringen zijn ook mogelijk. Wij kunnen uit onze voorraad bokwielen en zwenkwielen samenstellen.

​Laat u goed voorlichten en twijfel niet om ons te bellen, faxen of te mailen over uw wielenprobleem.

Wat leveren wij allemaal

Niet gevonden wat je zocht?

Voor hulp of advies

Grote voorraad

Showroom

Expert