Wielen voor vele toepassingen
Volledig vrijblijvend advies
Aanbod op maat

In ons assortiment vindt u diverse zwenkwielen met rem voor een veilig en gecontroleerd transport van uw objecten. Het Wielen- en Bandenhuis uit Rotterdam beschikt over een ruim assortiment aan wieltjes met rem, waardoor u altijd een geschikt product vindt voor uw toepassing. U zorgt voor een veilig transport van uw objecten door remwielen te kiezen die perfect aansluiten op het oppervlak en de zwaarte van uw object.

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

Het juiste remsysteem voor uw zwenkwielen met rem

Wanneer u zwenkwielen met rem gaat kiezen, is het belangrijk om een goede inschatting te hebben van de zwaarte van uw object, het meest effectieve remsysteem en de ondergrond waarop de wielen gaan rijden. Zo blokkeren bij wieltjes met een enkele rem alleen de wieltjes zelf en zorgen ze er daarmee voor dat een kar of trolley niet ongezien wegschiet. Voor belangrijke of zware materialen kan het handig zijn om een dubbel remsysteem te gebruiken die ook de zwenk blokkeert. Daarnaast kiest u ook voor een richtingvaststeller bij het kopen van wielen, waarbij alleen rechtuit gereden kan worden. Deze wieltjes met rem zijn handig bij lange afstanden of in kleine ruimtes.

Ontvang advies voor uw wieltjes met rem

Uiteraard kunt u bij ons altijd om advies vragen als het gaat om zwenkwielen met rem. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en onze experts in wielen geven u dan ook voor elke situatie passend advies voor de geschikte wieltjes met rem. Goede voorlichting bij de aanschaf van zwenkwielen is belangrijker dan u denkt. De keuze is namelijk sterk afhankelijk van de toepassing en de omstandigheden van het gebruik.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen

Vraag een offerte aan of plaats telefonisch een bestelling

Wilt u zwenkwielen met rem bestellen voor bijvoorbeeld het verplaatsen van dure meubels? U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie over onze wieltjes met rem. Ook voor het plaatsen van bestellingen kunt u ons bellen. U bereikt ons via +31(0) 10 – 466 09 85. Wij staan altijd klaar om u van helder en professioneel advies te voorzien.