Meer dan 1200 soorten

Servicegerichte specialist

Volledig vrijblijvend advies

In ons assortiment vindt u diverse zwenkwielen met rem. De rem blokkeert alleen het wiel en zorgt er daarmee voor dat een kar of trolley niet ongezien wegschiet. Voor belangrijke of dure materialen kan het handig zijn om zo een remsysteem te gebruiken. De zwenkwielen met rem zijn ook met richtingvaststeller te bestellen.

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

L10Z5L260RPS_1219

Vraag om advies voor uw zwenkwielen met rem

Uiteraard kunt u bij Het Wielen en Bandenhuisin Rotterdam altijd om advies vragen. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1957 en door jarenlange ervaring kunnen onze experts voor elke situatie een passend advies geven. Goede voorlichting bij zwenkwielen is belangrijker dan u denkt. De keuze is sterk afhankelijk van de reden van gebruik. Vraag daarom altijd even na wat de beste keuze is voor uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Vraag een offerte aan of plaats telefonisch een bestelling

Wilt u zwenkwielen met rem bestellen voor bijvoorbeeld het verplaatsen van dure meubels? U kunt altijd telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Ook voor het plaatsen van bestellingen kunt u ons bellen of zelfs mailen. U bereikt ons via +31(0) 10 – 466 09 85 of info@wielenhuis.nl. Wij staan altijd klaar om u van een helder en professioneel advies te voorzien.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen