Meer dan 1200 soorten

Servicegerichte specialist

Volledig vrijblijvend advies

In ons assortiment vindt u diverse zwenkwielen met rem. Een enkele rem blokkeert bijvoorbeeld alleen het wiel en zorgt er daarmee voor dat een kar of trolley niet ongezien wegschiet. Voor belangrijke of dure materialen kan het handig zijn om een dubbel remsysteem te gebruiken die ook de zwenk blokkeert. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een richtingvaststeller, waarbij alleen rechtuit gereden kan worden. Dit is handig bij lange afstanden of in kleine ruimtes.  

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

Vraag om advies voor uw zwenkwielen met rem

Uiteraard kunt u bij Het Wielen- en Bandenhuis in Rotterdam altijd om advies vragen als het gaat om zwenkwielen met rem. Ons bedrijf heeft al jarenlange ervaring en onze experts kunnen dan ook voor elke situatie een passend advies geven. Goede voorlichting bij zwenkwielen is belangrijker dan u denkt. De keuze is sterk afhankelijk van de toepassing en de omstandigheden van het gebruik. Vraag daarom altijd even na wat de beste keuze is voor uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Vraag een offerte aan of plaats telefonisch een bestelling

Wilt u zwenkwielen met rem bestellen voor bijvoorbeeld het verplaatsen van dure meubels? U kunt altijd telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Ook voor het plaatsen van bestellingen kunt u ons bellen of zelfs mailen. U bereikt ons via +31(0) 10 – 466 09 85 of info@wielenhuis.nl. Wij staan altijd klaar om u van een helder en professioneel advies te voorzien.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen