Wielen voor vele toepassingen
Volledig vrijblijvend advies
Aanbod op maat

Bent u op zoek naar hoogwaardige stelvoeten van rvs? Die vindt u bij Het Wielen- en Bandenhuis in Rotterdam. Al vele jaren hebben wij alle expertise in huis om u te helpen bij het vinden van de juiste producten op het gebied van wielen en banden. Ook voor constructies die op hun plaats moeten blijven, vindt u bij ons het juiste stelmateriaal.

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

Stel uw gewenste stelvoeten van rvs samen

Het zit al in de naam, stelvoeten worden gebruikt om een bepaalde machine op een onregelmatig oppervlak te stellen. Wij bieden u diverse stelvoeten van rvs aan, waar altijd wel een type bij zit dat aan uw verwachtingen voldoet. U kiest de juiste draaddikte vanaf M8 t/m M30 waarna de bijhorende lengtemogelijkheden worden weergegeven. De meeste stelvoeten kunnen wij tussen de twee en vijf werkdagen leveren. Bent u op zoek naar stelvoeten van andere materialen, zoals stelvoeten van kunststof? Of bent u op zoek naar stelvoeten van metaal? Ook deze vindt u in ons uitgebreide assortiment.

Vraag ons naar alle mogelijkheden

Als u in ons aanbod niet de stelvoeten van rvs vindt die u nodig heeft, neem dan contact met ons op met de gevraagde specificaties. Wij kunnen nog meer stelpoten leveren dan online vermeld staan. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen. U ervaart hiermee dat wij niet alleen specialist in wielen zijn, maar u veel meer opties bieden.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen