Meer dan 1200 soorten

Servicegerichte specialist

Volledig vrijblijvend advies

Wanneer u op zoek bent naar sjorbanden van hoge kwaliteit, zit u bij Het Wielen- en Bandenhuis in Rotterdam helemaal goed. Sjorbanden, beter bekend als spanbanden, worden veelal gebruikt om goederen of producten vast te zetten voor bijvoorbeeld transport. In ons aanbod vindt u tal van verschillende banden.

SPB0005

Op zoek naar meer informatie?

Met sjorbanden houdt u alles op zijn plek

Als leverancier van spanbanden weten wij als geen ander wat de belangrijkste eigenschappen zijn van goede sjorbanden. U vindt bij ons daarom ook banden met verschillende soorten mechanismes, zoals:

  • Gespbanden
  • Zelf-oprollende-banden
  • Sleutelgatfittingbanden

Met al deze mogelijkheden vindt u bij ons als specialist in de branche gegarandeerd wat u nodig hebt. Is ons vaste aanbod aan sjorbanden toch niet helemaal naar wens? Dan bieden wij ook mogelijkheden voor maatwerk. Met ons assortiment aan banden hoeft u er niet bang voor te zijn dat uw lading in beweging komt.

Zet alles vast op zijn plek

Het bestellen van kwalitatieve sjorbanden is essentieel voor bijvoorbeeld een transportbedrijf. Toch kan het lastig zijn om de juiste banden te kiezen voor uw toepassing. Daarom helpen wij u daar graag bij. Bel ons op het telefoonnummer +31(0) 10 – 466 09 85 voor meer informatie. Het team van Het Wielen- en Bandenhuis is er namelijk niet alleen voor de aankoop van de ideale zwenkwielen, maar ook voor al uw vragen.

SPB_kleuren