Meer dan 1200 soorten

Servicegerichte specialist

Volledig vrijblijvend advies

Naast de grotere zwenkwielen beschikken wij ook over kleine zwenkwieltjes. Waar de zwenk- en bokwielen voornamelijk voor het verplaatsen van grotere, zwaardere dingen bedoeld zijn, komen de kleine zwenkwieltjes goed van pas bij het verplaatsen van kleinere meubels en apparaten. Deze kleinere versies hebben een fijn rolcomfort waarmee alles eenvoudig en efficiënt verplaatst kan worden.

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

Het voordeel van kleine zwenkwieltjes

Het voordeel van deze kleinere wieltjes is het dat ze makkelijker te schuiven zijn. Er zijn meerdere soorten te verkrijgen, en wij helpen u graag met het zoeken naar de perfecte match. Deze kleine zwenkwieltjes zijn geschikt voor particulieren, maar natuurlijk ook voor bedrijven en organisaties. Kijk goed of de wieltjes bedoeld zijn voor harde of zachte vloeren. Dit kan verschillen per materiaal. Zo zijn bijvoorbeeld rubberen wieltjes en luchtbandwielen niet altijd voor hetzelfde doel te gebruiken. Voor een helder advies kunt u altijd terecht in onze showroom in Rotterdam. Onze experts helpen u graag verder.

Vraag direct een offerte aan

Bent u van plan om kleine zwenkwieltjes te bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website of neem contact met ons op voor advies. Wij van Het Wielen- en Bandenhuis hechten veel waarde aan onze service en hopen altijd van hulp te kunnen zijn. Bel naar +31(0) 10 – 466 09 85 of mail naar info@wielenhuis.nl.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen