Wielen voor vele toepassingen
Volledig vrijblijvend advies
Aanbod op maat

Kleine zwenkwieltjes vindt u bij Het Wielen- en Bandenhuis in Rotterdam naast ons assortiment grotere zwenkwielen. Waar de grote zwenk- en bokwielen voornamelijk voor het verplaatsen van grotere, zwaardere artikelen bedoeld zijn, komen de kleine zwenkwieltjes goed van pas bij het verplaatsen van kleinere meubels en apparaten. Deze kleinere versies hebben een fijn rolcomfort waarmee alles eenvoudig en efficiënt verplaatst kan worden.

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

Het voordeel van kleine zwenkwieltjes

Het voordeel van deze kleinere wieltjes is dat ze gemakkelijker te schuiven zijn. Er zijn meerdere soorten te verkrijgen, en wij helpen u graag met het zoeken naar de perfecte match. Deze kleine zwenkwieltjes zijn geschikt voor particulieren, maar natuurlijk ook voor bedrijven en organisaties. Kijk goed of de wieltjes bedoeld zijn voor harde of zachte vloeren. Dit kan namelijk verschillen per materiaal. Rubberen wieltjes kunnen goed uit de voeten op een oneffen oppervlak. Luchtbandwielen zijn op hun beurt weer ideaal voor intensiever gebruik door de hoge draaglast en slijtvastheid. Voor een helder advies kunt u altijd terecht in onze showroom. Onze experts helpen u graag verder.

Vraag direct een offerte aan

Bent u van plan om kleine zwenkwieltjes te bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor advies. Wij van Het Wielen- en Bandenhuis hechten veel waarde aan onze service en hopen u altijd de juiste hulp te kunnen bieden. Wij zijn niet voor niets dé experts in wielen en banden.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen