Wielen voor vele toepassingen
Volledig vrijblijvend advies
Aanbod op maat

Bij het kopen van kabelschijven is het belangrijk om te kiezen voor een leverancier die kwaliteit en betrouwbaarheid biedt. Bij Het Wielen- en Bandenhuis vindt u een uitgebreid assortiment van kabelschijven die aan deze eisen voldoen. Wij begrijpen het belang van duurzame en efficiënte kabelschijven voor uw bedrijfsvoering en bieden daarom alleen producten van de hoogste kwaliteit aan.

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

Bij ons kunt u kabelschijven kopen voor elke toepassing

In ons brede aanbod van kabelschijven kunt u kabelschijven kopen voor verschillende toepassingen. Of u nu kabelschijven nodig heeft voor hijs- en takelwerkzaamheden, theaterinstallaties of industriële toepassingen, wij hebben de juiste schijven voor u. Voorbeelden van onze producten zijn schijven voor lichte tot zware kabelgeleiding, met verschillende diametermaten en belastingscapaciteiten. Onze wielenspecialisten staan klaar om u meer te vertellen over de specifieke toepassingen van onze kabelschijven. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van spanbanden.

Ontdek ons volledige assortiment

Wij nodigen u uit om ons volledige assortiment te bekijken, inclusief de diverse kabelschijven en losse wielen die u bij ons kunt kopen. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Neem contact met ons op via +31(0) 10 – 466 09 85 voor meer informatie. Ons team helpt u graag met deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste kabelschijven voor uw specifieke toepassingen.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen