Wielen voor vele toepassingen
Volledig vrijblijvend advies
Aanbod op maat

Bij Het Wielen- en Bandenhuis kunt u terecht voor het kopen van een hoogwaardige gespband. Een gespband is een essentieel hulpmiddel voor het zekeren van ladingen en het garanderen van veilig transport. Deze banden zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om betrouwbaarheid te bieden in allerlei toepassingen.

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

Veelzijdige toepassingen van een gespband uit ons aanbod

De 100% polyester gespband van ons bedrijf is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het vastzetten van ladingen in de transportsector of het gebruik in verhuis- en opslagsituaties, onze gespbanden bieden de nodige stevigheid en veiligheid aan. Elke band is geproduceerd volgens de EN 12195-2 norm en voorzien van duidelijke labels met aanduidingen over de veilige werklast. Naast gespbanden, bieden wij ook diverse soorten spanbanden aan. Onze wielenspecialisten staan altijd klaar om u meer te vertellen over de toepassingen van onze producten en om u te adviseren over de beste keuze voor uw specifieke situatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in onze gespbanden of andere producten die wij aanbieden als spanbandenleverancier? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen via ons contactformulier of neem contact met ons op via info@wielenhuis.nl. Ons team helpt u graag met het vinden van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen