Meer dan 1200 soorten

Servicegerichte specialist

Volledig vrijblijvend advies

Als u op zoek bent naar apparaatwielen van hoogwaardige kwaliteit, dan schakelt u Het Wielen- en Bandenhuis in Rotterdam in. Wij leveren sinds 1922 banden, wielen en andere hulpmiddelen aan allerlei bedrijven en beschikken over ruime kennis en ervaring om u te helpen met uw aankoop. Ontdek ons ruime assortiment en bestel de wielen die passen bij uw toepassing. Bij ons vindt u altijd een geschikte oplossing!

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

Apparaatwielen voor het veilig verplaatsen van uw apparatuur en machines

Vervoert u regelmatig apparatuur of machines binnen uw bedrijf? Dan is het plaatsen van apparaatwielen onder uw objecten geen overbodige luxe. Zo zorgt u voor een eenvoudige en verplaatsing van uw materialen en realiseert u een veiligere en ergonomische werkplek. U kiest bij ons uit een breed aanbod aan wielen, vervaardigd uit diverse materialen en geschikt voor verschillende toepassingen. Zo bestelt u bij ons zwenkwielen met rem of kiest voor rubberen wielen voor een optimale demping van schokken.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op

Wilt u apparaatwielen bij ons bedrijf bestellen? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag te bespreken door te bellen naar +31(0) 10 – 466 09 85 of door een e-mail te sturen naarinfo@wielenhuis.nl. U bent ook van harte welkom om onze showroom in Rotterdam te bezoeken, waar onze specialisten u graag voorzien van gedegen advies.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen