Meer dan 1200 soorten

Servicegerichte specialist

Volledig vrijblijvend advies

Flenswielen worden ook wel groefwielen of spoorwielen genoemd en ze zijn ontwikkeld om zware lasten te kunnen dragen onder hoge intensiteit. Aangezien u veel lading toevertrouwt aan deze wielen, wilt u er zeker van zijn dat ze niet snel zullen bezwijken. Daarom koopt u uw spoorwielen bij Het Wielen- en Bandenhuis in Rotterdam.

Zwenkwielen (met rem) & bokwielen & vaste wielen

Op zoek naar meer informatie?

Wij zorgen voor flenswielen die passen bij uw wensen

Als u flenswielen of groefwielen van kwaliteit zoekt, vindt u deze bij ons. Wij hebben een ruim assortiment waaruit u tal van keuzes kunt maken, van formaat tot materiaal. Door de uitgesneden groef, kunnen de wielen een bepaald railtraject volgen dat nodig is in uw industrie. Waar onze geleiderollen geplaatst worden binnen een rail of frame, zitten flenswielen om de rail. Hiermee hebben ze de mogelijkheid om zware tot zeer zware lasten te dragen, afhankelijk van de keuze van het materiaal. Bent u er niet zeker van dat wij de geschikte wielen voor u hebben? Dan helpen wij u als specialist in wielen en banden toch graag verder. Wij bieden u namelijk meer mogelijkheden dan op onze website vermeld staan

Kies voor kwaliteit en ontvang goede adviezen

Bij de aankoop van flenswielen hoeft u er dus niet alleen voor te staan. Zoekt u andersoortige wielen voor zware lasten? Ook die vindt u in ons uitgebreide aanbod. Vindt u iets niet of wilt u advies ontvangen? Bel ons dan via +31(0) 10 – 466 09 85 of stuur een e-mail naar info@wielenhuis.nl. Wij helpen u graag.

Bureaustoel eetkamerstoel wielen zwenkwielen