Zwaarlastwielen

Zwaarlastwielen

Onze experts weten precies welke zwaarlastwielen geschikt zijn voor welk doel. Een groot voordeel van een aankoop bij Het Wielen- en Bandenhuis in Rotterdam is dat wij niet gebonden zijn aan een bepaald merk. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen naar alternatieven, zodat wij altijd de beste en snelste service bieden voor u als klant bij de aankoop van zware zwenkwielen. Bij ons staat u als klant namelijk altijd centraal.

Waarvoor gebruikt u zwaarlastwielen?

Zwaarlastwielen zijn bedoeld voor hoge gewichten met een relatief lage bouwhoogte. Deze zware wielen zijn een soort industriële zwenkwielen, speciaal gemaakt voor zwaarlast. Het gebruik van zwaarlastwielen varieert van incidenteel gebruik tot dagelijks lange afstanden. Het is daarom ook verstandig om bij het kopen van zwaarlastwielen advies te vragen. Geef dan ook aan over wat voor soort ondergrond de wielen moeten rijden, of de lading handmatig verplaatst wordt en of de wielen een rem nodig hebben. Enkele voorbeelden van toepassingen zijn: montagetrolleys, magazijnwagens, portaalkranen, containers, heftafels en montagelijnen.

Verplaatsen met onze zware zwenkwielen

Naast zware zwenkwielen, heeft u in ons ruime assortiment ook de keuze uit bokwielen. Dit zijn vaststaande wielen waarmee u voor- en achteruit rijdt. Deze zwaarlastwielen zijn over het algemeen erg stevig en daarmee uitermate geschikt voor het verplaatsen van grote en zware objecten. Het bokwiel voor zwaarlast is goed te combineren met zwenkwielen, zodat u zich eenvoudig verplaatst én om objecten heen manoeuvreert.

Neem direct contact met ons op voor een passend advies

Vraag bij twijfel altijd om passend advies bij onze wielenspecialist voordat u zware zwenkwielen gaat kopen. Wilt u weten weke zwaarlastwielen u het beste kunt kopen voor uw toepassingen? Neem dan direct contact met ons op voor deskundig advies. Wij helpen u met het zoeken naar de juiste zwaarlastwielen en op aanvraag sturen wij u een offerte op. Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen van zwaarlastwielen of wilt u andere wielen kopen? Bel dan naar +31(0) 10 – 466 09 85.

Niet gevonden wat je zocht?

Voor hulp of advies